Mot Formex och andra äventyr!

M

Imorgon far jag till Formexmässan i Stockholm, största professionella mötesplatsen för nordisk design. Jag påbörjar även en annan resa mot ett stort äventyr.

I somras klev jag in i en inredningsbutik i Strömstad. Den var ovanligt fin, inte exceptionell, men det var någonting… den ville inte lämna mina tankar och jag skrev här att jag ville ”ta med mig rasket hem och driva egen butik”. Den ingivelsen växte sig starkare och starkare och i morgon åker jag till Formex för att realisera impulsen.

Inom kort kommer du att kunna handla inredningprylar, stora som små och gamla som nya, här på Malin inredare – butik. På mässan kommer jag att välja ut sådant jag faller pladask för och som vägrar lämna näthinnan. Urvalet kommer att vara personligt. Det blir den lilla början på äventyret och jag har sällan haft så roligt.

Välkommen till min butik här på webben, när det beger sig!

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin