En pall innanför grinden

E

I går eftermiddag körde en stor Schenkerlastbil sakta förbi mitt hus. När den passerat stannade den. Det kunde väl inte redan vara… Jo. Det var det. Knack, knack: Godda, leverans till Malin inredare.

Innanför grinden på singeln står nu min första pall. En pall fylld med spännande paket och underbara inredningsprylar som jag beställt till min butik. Snart kommer du att kunna handla här, eller titta förbi i Lomma. För nu blir mitt semesterinfall verklighet: en egen inredningsbutik. Här ska jag sälja handplockade saker från olika leverantörer. Brokigt, vackert och kul. My taste will rule! Woahahaha!

Några bilder på vad som fanns på pallen och som du  kommer att kunna köpa:

5 comments

  • JAAA jag gick och snegla på den hela dan och tänkte ska hon inte ta in det snart….jag va såå nyfiken och gick och funderade många gånger vad det kunde vara för fina saker!!! Jag fick också en pall igår som lyftes in med hisskran på baksidan inte lika spännande fönster och dörrar!!
    Kommer snart förbi och tittar och känner på alla fina ting, tänk att få ha en butik så nära när shopping suget faller på…. det kallar jag LYX!!

  • Ljuskrona i vårt nya glasrum, lykta i hallen, ljusstakar i vardagsrumsfönstret och en rosa filt över sängen… det skulle sitta fin fint! Kanon varor, jag lyssnar efter trumpetandet!

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin