Boka inredare

B

inredningsuppdragHar du blivit hemmablind? Fastnat i en enda möbleringslösning på soffgruppen? Sugen på förändring? Svårt att välja gardiner? Eller, får du inte ihop ett enhetligt hem? Önskar du mer mysfaktor?

Jag vägleder dig till ett trivsamt och personligt inrett hem. Varje konsultation inleds med ett kostnadsfritt möte på en timme där vi pratar om dina behov och önskemål. Jag ser ditt hem med nya ögon och kan ge dig förslag på förändringar, stora som små, som kan ge dig den känslan i ditt hem som du längtar efter. Jag är återförsäljare av möbler och inredningsdetaljer och erbjuder mina kunder förmånliga priser. Jag samarbetar med etablerade möbel- och belysningsfirmor, tyg- och tapetproffs.

Så här kan en inredningskonsultation se ut:
Alla inredningsuppdrag ser olika ut och skräddarsys efter kundens behov. En konsultation fungerar generellt så här:
1. 1 timmes kostnadsfritt möte där vi går igenom dina önskemål och behov
2. Offert och uppdragsbeskrivning skickas via mail efter 1-2 dagar, beroende på uppdragets omfång
3. Godkännande av offert
4. Förslag presenteras efter 1-3 veckor, beroende på uppdragets storlek. Eventuella justeringar görs.
5. Förslag skickas digitalt
5. Eventuella butiksbesök tillsammans
6. Uppföljning ingår alltid

Kontakta mig för referenser
Mina uppdragsgivare är främst privatpersoner i västra Skåne. Jag har inrett allt från gästtoaletter, barnrum, walk-in-closets till nybyggda lägenheter och hus.

Inredningskonsultation möblering/färgsättning/belysning
Jag erbjuder allt från heltäckande förslag till punktinsatser. Behöver du hjälp med möblering i ett rum, eller färgsättning i hela hemmet? Ett heltäckande förslag består av en skiss på möblering, färgsättning och belysning. Kanske vill du ha detaljerade förslag på val av möbler, tapeter, färg, lampor etc. och en lista på var du kan köpa dem och priser. Kostnadsfritt hembesök på 1 timme, då vi går igenom dina önskemål, ingår alltid. Jag skräddarsyr efter dina önskemål!

Pris enligt offert

Lilla inredningskonsultationen: åtgärdslista 1 rum

  • Kostnadsfritt hembesök, 1 timme, då vi går igenom dina önskemål
  • Åtgärdslista i punktform med förslag på enklare förändringar med utgångspunkt i möblering, färgsättning, och belysning, Listan presenteras efter en vecka hemma hos dig, 1 timme eller via email (lägre pris)
  • Åtgärdslistan gäller ett rum

Pris: 1500 – 2200 kr            Åtgärdslista flera rum: enligt offert

Personal shopper
Behöver du hjälp att genomföra ommöbleringen? Kanske vill du ha smakråd med i affären i val av möbler, matta, tapet, gardin, lampor av någon som sett ditt hem med fräscha och professionella ögon.

  • Hembesök ca 1 timme
  • Butiksbesök

Pris enligt offert

Homestyling – konsultation
Ska du sälja och vill att bilderna i annonsen ska framhäva ditt hem optimalt? Jag kan ge dig konkreta förslag på hur du inför fotografering och visning skapar en tilltalande miljö, med den befintliga inredningen. Vi går tillsammans igenom vad som behöver göras. Du får en lista med förslag på åtgärder, som du antingen genomför själv eller tillsammans med mig.  Kostnaden för homestyling är avdragsgill. Kontakta mig för ett möte!

Pris enligt offert

Föreläsning
Boka en föreläsning om inredning! Skräddarsy efter åhörarnas önskemål! Populära ämnen brukar vara färgsättning och trender. Med mina 15 år som lärare i bagaget är jag en van talare som älskar att dela med mig av mina kunskaper.

Pris enligt offert.

 

Follow on Bloglovin