Inredningstur i Skånehörn – Helsingborg

I

Min inredningstur i sydvästra Skåne lockade till en ny utflykt. Jag begav mig till Helsingborg,  Råå och Vallåkra  för att bli inspirerad. På Kullagatan i Helsingborg ligger en relativt nyöppnad affär som heter Fridas hem. Den sticker ut med sitt sortiment, befriande ”ovitt” med roliga och personligt valda produkter. Frida väljer sådant hon gillar själv. Smart tjej. Där mötte jag märket Tine K Home och Odd Birds.

Tine K Home

Odd Birds

Snett mittemot ligger Zebra. Där föll jag pladask för denna hörna med härligt parasoll och en mängd underbara glittriga kuddar. De hade även vackra tallrikar och fint tårtfat från Tripple House. Andra kul märken jag lade märke till var Pomax och Day Birger.

Tripple House

Pomax

Day Home

På Råå hittade jag en liten söt butik, Lilla Sjöboden. Värt ett besök om du gillar marin inredning. De hade bl a fräcka ljusstakar, krokar och en fantastisk takkrona i gjutjärn från Lot’s Living designade av Louise Siverbrant.

Lot’s Living

Sista stoppet blev Kostallet i Vallåkra, söder om Helsingborg. En möbelbutik fylld med klassiska designmöbler. Imorgon kan du läsa om favoriterna i Kostallet. Muuu…

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin