ZEBRAmönster på Howard och annat

Z

Djurmönster har varit populärt på inredningsdetaljer som kuddar och lampskärmar ett tag. Nu verkar de sprida sig till större ytor. Denna howardsoffa med brunt zebramönster hittade jag hos Werners möbler i Strömstad. Den kommer från Englesson och kostar ca 37.ooo kr (!).

IMG_7309 IMG_7310 IMG_7311

Personligen är jag inte så förtjust i stora djurhudar på golvet. Även om de är imiterade känns det inte bra att gå på ”någon” som ligger. Men att det är effektfullt är jag den första att skriva under på.

Day-Birger-et-Mikkelsen-office-black-walls-zebra-rug-bookshelves-Lonny-Dec-2012Bild från Elle Interiör 2012, foto Gaelle Le Boulicaut

Då känns det på något konstigt sätt mindre dramatiskt att ha zebramönster på väggen. Formen efter djuret är borta, istället ser vi bara det vackra mönstret.

Sköna <HemBild från Sköna hem, foto Karl Anderson

Nä, nu ska jag gå ett varv i mina tollor 😉 ps. gillar du zebramönster? Kolla in min webbshop!

Häng med på promenaden på instagram!

IMG_7755

 

 

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin