Tillbaka ;-)

T

Jag har haft min första bloggsemester. Det har helt enkelt varit för fint väder och en sommar utan inomhusliv. Ni vet, blänk i skärmen och kisande triggar inte till datoranvändning.

Men, sommaren har icke desto mindre varit full av inredningsinspiration för min del. Först och främst måste jag nämna käre Ernst Kirchteiger. I år har han verkligen lyckats inspirera (bortsett från några väl udda DIY-projekt, kanske). Det har varit härligt att se tapeter och bokhyllor på väggarna, omklädda gamla möbler och vackra skåp som fått stå kvar i sitt originalskick. Har du inte sett Sommar med Ernst 2014 så gör det.

Min inredningssommar har också innehållit ett nitiskt sökande efter en svart retrospis, under 20 000 kr. Jag har finkammat Sverige, Norge och Danmark. Finns inte. Mitt nya kök, som ska vara på plats i höst, får ritas om såvida jag inte vinner på lotto.

Jag spenderar somrarna i Bohuslän och besöker varje år några favoritbutiker, loppis, antikt och nytt. I år köpte jag med mig fina små glasvaser till murgröna eller ljus. För det kommer att komma en höst, utan ljusa kvällar och blommor i trädgården.

Men inte än.

 Gorenjes retrospis har utgått ur sortimentet, just när jag vill ha en.

IMG_7739.JPG

Favoritbutik Västerläge i Strömstad.

IMG_7744.JPG

Loppis, antikt och nytt.

IMG_7743.JPG

IMG_7745.JPG

Nya och fina hemma hos mig.

IMG_7746

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin