Vad har du på vardagsrumsbordet?

V

Ja, vad har du på vardagsrumsbordet just nu? När man tittar i inredningstidningar är det sällan fjärrkontroller, leksaker eller kaffekoppar som pryder bordsskivan. Nej, då är det vackra vaser fulla med blommor, gärna på en bricka tillsammans med ljusstakar, någon trendig liten pryl och så en hög med väl utvalda böcker eller tidningar.

I oktober ska det göras ett hemma-hos-reportage hos mig. Och jag som är inredare och allt – vad ska jag ställa på soffbordet? Detta har snurrat i huvudet och jag har till och med funderat igenom familj och grannars inredning för att hitta något som jag kan låna. För jag är inte piffa-typen som arrangerar hemma. Jag vill ha rena, fria ytor och om något ska få stå framme så ska det banne mig förtjäna det.

Nu tänker jag försvarstala situationen på mitt soffbord: sakerna som lämnas på bordet av diverse familjemedlemmar berättar spännande saker om vår familj. Som t ex att gosedjur tittar på teve tillsammans med ödlor, att någon håller  på att måtta och planera för en ny bokhylla, att någon älskar att rita och att någon gärna har fler än tre fjärrkontroller. Och att vi är dåliga på att plocka undan efter oss…

soffbordFoto Malin Jisanderbricka_hop_2_2Bild BlackballoonBild Sköna hem

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin