Har du ett ”never-ending-projekt”?

H

Det är åttonde gången jag flyttar den sabla kökssoffan. Och tjugonde gången jag funderar på om jag inte skulle ha mer sluten förvaring i alla fall. Varje gång avslutar jag med samma nöjda leende – det HÄR blev bra! Så skulle jag gjort från början.

Yah, right.

Vissa rum blir helt enkelt aldrig färdiga. Vissa lösningar kan liksom alltid förbättras.

För min del är analysen klar: för mycket saker och för många funktioner på ett rum. Känner du igen det? Vissa rum ställer vi helt enkelt för höga krav på.  Det kan vara ett sovrum som även ska fungera som arbetsrum och bibiliotek; vardagsrum med leksaker, bäddsoffa och matsal.

Mitt stackars arbetsrum ska fungera som arbetsplats/showroom/lager/gästrum. Det måste kännas tungt och om man tänker sig att personifiera rum så tror jag det har för många bollar i luften och känner sig stressat. Det kanske till och med känner sig utnyttjat och förbisett – hallå, här är jag! Se mig! Se MIG!

Andas. Fokus.

Jag är ledsen rummet, men du behövs. Och tänk vilka fantastiska förmågor du har som både kan ta hand om övernattningsgäster, en webbshop, 35 pärmar, 70 böcker, 1000 barnteckningar, tomma kartonger, fulla kartonger, 500 inredningstidnignar och 200 kataloger.

Som tack ska jag sälja soffan och slänga hälften av pärmarna. Känns det bättre?

 

Släpa soffa, kartonger, stolar, flytta hyllor, spackla och borra. Tippen, Blocket och så tura till Ikea:

bild 4

Konferenshörna – ser ju undanplockat och bra ut. För denna gång.bildFoto Malin Jisander

ps. intresserad av soffan? info@malininredare.se

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin