Turkos vägg och kaos

T

Idag bröt jag min vana trogen att publicera ett inlägg 07.20. I förrgår eftermiddag började jag nämligen måla mitt datorbord vitt, för att det ska smälta in så mycket det bara går i butiksinredningen. Datorn hamnade under torktiden på undantag i två dagar, alldeles för långt från eluttaget (var sjutton har jag nu lagt förlängningssladdarna?) och i butikskaoset bland gamla möbler och ouppackade varor.

Som vanligt, när jag står med ett färdigmålat objekt och penseln i högsta hugg, ser jag mig om efter ny yta att måla. Hm… Skulle det inte vara snyggt med en turkos vägg? När stänger affärerna (söndag)? Fem i fem rusar en ivrig kvinna in i närmsta målarbutik och trycker upp en turkos kudde i ansiktet på expediten: en sån här färg till min vägg, tack. Kvällen tillbringade jag i målarbyxor, långt från en oåtkomlig dator.

2 comments

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin