Länge leve Ernst

L

Kreativiteten personifierad. Allt blir så rätt när han skapar. Snälla Ernst, kom hem till mig och hjälp mig. Jag håller på att skapa ett butiksrum i mitt hem. Här ska förhoppningsvis folk komma och bli inspirerade och vilja köpa med sig något hem. Tänk om de frågar om de får titta bakom butiken, in i mitt hem: ”Hon är ju inredare, hon har det säkert jättefint”.

Då får jag käckt svara: ”Hehe, ja, man blir lätt hemmablind” eller ”Jodu, hehe, även tandläkaren har hål i tänderna” alternativt: ”Hade man varit rik så… äh, vi håller på att ändra om lite” och i desperation: ”Barnen plockar aldrig undan efter sig, diskmaskinen plockar inte i och ur sig själv och katten river på alla möbler och väggar (barnen ritar på väggarna också förresten)… ska vi gå över till grannen? Hon har jättefint!”. Om jag ändå vore sådär städglad, ordentlig och myspysig som andra inredare verkar vara…

Njut av bilderna från Ernst senaste tv-projekt. Läs och se mer här. Foto tv 4.

3 comments

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin