Glimtar från en inredares oslipade hem – sängbord och barnrum

G

Senaste tidens hemmaprojekt har varit dotterns rum, som genomgått en förvandling från ett litet barns rum till en skoltjejs rum. Det återstår målning och enstaka hyllor, sen kommer jag att dela med mig av tips, idéer och bilder. Jag smygbörjar idag med sängbordet. Ett av min mål med barnrummen är att få upp förvaringsmöbler från golvet, för att undvika svåråtkomligt damm. Våra barnrum har snedväggar och möbler som hänger på väggen gör sådana rum luftigare, när man får se mer golv.

Ikea har en nätt och praktisk hylla Förhöja som är kanon som sängbord. Tyvärr har den i skrivande stund utgått i vitt, men finns kvar i svart och trä. Jag fick hjälp av en hjälpsam ikeaanställd att skruva ner befintliga vita förhöjahyllor som satt uppe i varuhuset – nu har jag mitt eget lilla lager…

IMG_9298Foto: Malin inredare

Add comment

Follow on Bloglovin