Före och efter – Zoës barnrum

F

Att gå från idé till verklighet kan vara snårigt. När det gäller inredning kan en bild ofta hjälpa en på traven och ibland kan den till och med ”kaboom” få alla bitar på plats. Zoës mamma längtade efter att får göra om barnrummet och när hon hittade sin inspirationsbild gick det snabbt. Ljuvliga färgkombinationer och generöst med hyllor till alla leksaker, så att rummet kan få en rimlig chans att emellanåt vara i ordning. Här delar de med sig av sin före- och efterresa:

INSPIRATIONSBILD:395990_510857125604235_2101607752_n

FÖRE:fore1 fore2EFTER:efter1efter2efter6efter3efter5 efter4

Zoë är mest nöjd med rosorna och att golvlampan flyttades. Mamma är mest nöjd med att det blev betydligt lättare att hålla ordning.  Seden omändringen städar Zoë upp efter sin lek varje gång. Där ser man vad nytt kan göra!

Inkösställen: säng Ikea, hyllor xxxLutz, spegel Jysk, färg Middle Lilac och Silvia från Beckers, lilla hyllan TGR, blomljusslingan på spegeln Watt och Veke, rosorna ovanför sängen Vellingeblomman, vimplar Ica maxi, ljusslingan med små rislampor Jabadabado.

Foto: Zoës mamma

Behöver du hjälp med barnrummet? Tveka inte att höra av dig för en konsultation! Barnrum är mina favoritrum… malin@malininredare.se

2 comments

  • Hej Malin,
    Jag skulle behöva hjälp med att inreda min 6-årige Ludvigs rum, han vill ha färgsprak och mysigt men jag och pappan vågar inte göra om rummet själva… nu är det vitt och tråkigt enligt Ludvig. Vi har flyttat in för några månader sen och inte fått upp något på väggar än.. Kan du hjälpa oss? Hur? Distans? Vi bor i Göteborg. Pris? Ludvig är väldigt inredningsintresserad men jag vågar inte släppa lös honom eftersom han inte har förmågan att se helheten..

    Hälsningar
    mamma Linda

Follow on Bloglovin