Ett drömhus i Grekland

E

När jag blir gammal ska jag köpa en massa murblock, putsbruk och vit och blå målarfärg. Sen ska jag ta min dator och stora putsbrädan och flyga till Grekland. Där ska jag bygga mitt hus (jag kan) och där ska jag leva och bo. Omgiven att blått i alla nyanser ska jag leva och le, med min dator, man och sporadiska besök från familj och vänner. Lugnet, havet, ljuset. Det rena, avskalade och enkla livet. Och så värmen. Och olivoljan.

 

Ser väl inte så svårt ut:large

I drömmarna dock, detta paradishus på Mykonos:paradise-seaside-Mediterranean-villa

Blått tak och skir sänghimmel:beautiful-airy-white-and-blue-master-bedroom-overlooking-the-Mediterranean

Mer blått i olika nyanser, svalt vitt och ljus beige. Soffa som omvandlas till säng:lounge-area-in-the-cozy-bathroom

Frid:

seaside-patio-with-comfortable-furniture

Ur sängen i vattnet. Och så pelarna. Ett grekiskt hus måste ha pelare:amazing-luxury-bedroom-with-inner-poolinner-pool-with-fascinating-view-over-the-Mediterranean-sea

Som att duscha i ett vattenfall:natural-rainwater-shower-and-sunlight

romantic-sun-lounger-overlooking-the-sea boundless-swimming-pool-with-white-lounge-areas

Bilder via fouinterior.com

1 comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin