Det är inne med bokstäver

D

Det är väldigt populärt med vita träbokstäver som inredningsdetalj. Ord som love, bath, kram, jul, kök, home finns det gott om. Home! Varför påvisa det uppenbara? Och på engelska! Ingenting för mig annat än som läsinlärning för små. Men om man nu ändå vill ha en bokstav eller något ord får det allt vara med lite stil. Då kan jag rekommendera dessa kaxiga från Formexmässan. Färgglatt tidningstryck lackat på klassiskt typsnitt (jagar tillverkarens namn, återkommer).

Det kanske är jag som är känslig, men jag har även svårt för porslin med text på. Ok, om det är en keramikskål med barnets födelsedatum på, men en kopp som det står drömmar på. Nä, snygg design, visst, men ingenting för mig. Jag vill tänka fritt när jag tar min kaffekopp och inte snurra in på drömmar var morgon. Ylva Skarp, bild från Formex.

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin