Andra favoriter från Formex – Mrs Murphy

A

Som en riktig mässnovis gick jag lite fel på mitt första Formexbesök. Efter några timmar tyckte jag det var lite väl mycket jul, krukor, silver, glitter, lyktor, änglar och ljushållare. Jäääsp… Var fanns alla färgsprakande och härliga grejer från entrén? Tog en titt på mässkartan och upptäckte att hallen jag befann mig i representerade mixed conept, floral and garden. Aha… Jag var i fel hall.

Väl i rätt hall föll jag pladask för Mrs. Murphy. Kul, nytt och annorlunda med produkter döpta Oops!, Sign your name across my heart, Be my, be my little baby och She is my girl. I rådande 50- och 60-tals retrohysteri är det helt rätt. Se själv (och om du vill beställa, kontakta mig):

Kökshanddukar

Kakelplattor

Tapet (finns i fler färger)

Cocktailbricka

Textil

Tapet

Tapet

Tapet

2 comments

 • Hej!
  Jag såg att du för ett bra tag sedan bloggade om Mrs Murphy-produkter och jag blev totalt såld när jag såg dem! Har inte hittat nån återförsäljare i närheten där jag bor, så jag undrar om det fortfarande gäller att man kan beställa via dig? Hade varit super!
  Vänligen Emelie

 • Hej Emelie!
  Maila mig och berätta vad det är du vill köpa så kontaktar jag Mrs Murphy. Du hittar min mailadress uppe till höger.
  Vi hörs!
  Malin

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin