Vilken är din favoritmatta? Rösta och vinn.

V

Är väldigt nöjd över att ha hittat dessa underbara mattor till e-butiken, gjorda av spillbitar på en textilfabrik i Spanien. De är tjocka, mjuka, bra i pris och finns i flera färger och storlekar. Vilken av färgerna gillar du mest? Hjälp mig att välja vilka färger vi ska köpa in till e-butiken. Som tack får du en matta, helt enkelt. Sedan blir jag extra glad om du gillar Malin inredare på Facebook också. Där skriver jag dagligen om kul inredning i min närhet, reflektioner och spontana tips.

Lila     blå     grön     gul     orange     röd     cerise     mörkbrun     brun     beige     ljusbeige/vit     grå     svart     randig

Fler bilder:

Vinnare presenteras måndagen 17 september

9 comments

  • Grå är färgen som passar bäst,
    färgen som klär allt och matchar mest!
    Behaglig och lätt att bäras upp av andra kulörer,
    ens eget tycke och smak avgör och vad man behöver!

  • Jag tyckte om den randiga i mitten på tredje bilden nedifrån, med mer jordnära färger, randigt är alltid fint, speciellt om man är som jag som inte kan välja bara en färg!

  • Jag tycker du ska ha allihop, särskilt de färgsprakande exemplaren på de första bilderna. Men om jag måste välja EN favorit så blir det den gröna. Den ser ut som en bit med mossa, perfekt att sätta fötterna på när man stiger upp på morgonen.

  • Den svarta tidlösa klassikern är ett måste. Den passar i alla rum och går inte att tröttna på

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin