Våga mörka väggar

V

Helgens projekt här hemma hos inredare är att hitta en mörk färg till hallväggen. En grå som ligger så nära svart man kan komma. Enligt feng shui är gult en bra färg att välja till entrén. Gult gör oss pigga och glada, ett trevlig välkomnande när man kommer hem efter arbetsdagen. Kanske jag kan motivera mitt mörka väggval med att jag ska undersöka om det har någon negativ effekt på humöret. Nu jobbar jag i och för sig hemifrån, men jag kan ju kolla läget med övriga familjemeddlemmar. Blir de buttra så får jag väl måla om.

En mörk vägg kontrasterar väldigt vackert till avvikande färger, som beige och orange här på bilden. En färgmatchande lampa ger ett milt uttryck och de pastelliga glasen skapar lite rymd och luft. Väldigt vackert.

 

 

 

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin