Ute efter ny taklampa?

U

Jag är allergisk mot två saker: taklampor och gardiner. Gillar inte saker som hänger i luften, liksom. En taklampa som dinglar där någonstans, strax ovanför mitt huvud – nej, saker ska sitta fast. Men ibland händer det att jag blir förälskad i en gardin eller en dinglande lampa. Jag ser det som en styrka, att skaka hand med en noja då och då.

Idag kom höstens Elloskatalog. Glöm inte bort att Ellos säljer heminredningsprylar, och ofta snygga sådana. Här kommer föremålet för mitt gillande, och några till.

Bild från Kvänum kök.

Ska de nu tvunget hänga och dingla så får det vara för att lysa upp något distinkt, typ en diskbänk, och gärna i grupp. Absolut inte ensam mitt i rummet som en övergiven planet. Som sagt, lampor ska helst vara ett med taket. Men det är svårt att få tag på snygga plafonder. Här en ok, från Ellos även den.

2 comments

Follow on Bloglovin