Tävling: vinn en barnmössa från myToddler

T

1. Gilla Malin inredare på Facebook (du kan trycka på gillaknappen här bredvid)
2. Skriv i kommentarsfältet nedan en motivering med ordet ”uggla” i

Tävlingen pågår fram till och med den 2 september. Vinnaren presenteras här den 3 september. Mössan passar ett barn på mellan 1-3 år.

Caroline Anderson Gadd satt hemma och stickade mössor till sina tre barn, vänners barn och till slut även grannars barn. Idag står hon på Formexmässan med sitt företag myToddler och är nominerad till Formex Formidable 1012 med sin smarta sko Tassa.

Som småbarnsförälder saknar man ofta en funktion till några babytillbehör som underlättar vardagen – några gör något åt det och startar eget. Caroline smarta napphållar kan du sätta på barnvagnshandtaget, spjälsängen eller runt bilbältet. Skon kan användas både ute och inne och på badhuset som halkskydd! Tyvärr har jag ingen bebis längre, men en stickad mössa i form av en groda togs gladeligen emot av sonen fem år.

6 comments

 • en uggla skulle sitta så fin
  På mitt barnbarn joliee
  Nu när det går mot höst
  Kan det vara en tröst
  Att nåt så gulligt få
  Och se så häftig ut som det bara gå

 • Denna mössa skulle passa min son
  när han var dá tar ton
  Han som en uggla hoar
  när jag på honom tjoar

 • Varm och go’
  perfekt till lillebror!
  Uggla är den perfekta accessoaren
  när lillen ska ”fånga dagen”!

 • Tuff skulle vilja ha den själv men tyvärr så är mitt huvud för stort. Så det fick väl bli en julklapp istället.

 • Min son som är drygt två år är uggletokig och har en mjukisuggla som han drar med överallt. I förra veckan frågade jag vad som va så bra med hans uggla, han svarade mig – Den är klok som en tok!

  Ja det är lätt att blanda ihop ord och ordspråk. Men jag vet att min son skulle älska en ugglemössa, och att han skulle se ut som en liten uggletok i den!

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin