Sommarstuga i gammalt ljus

S

Bloggar från en brygga i Bohuslän och njuter av sommarstugan och min mans nya mobilkamera med överexponeringseffekt – bilderna tar mig tillbaka till min barndoms somrar som jag tillbringade här i Strömstad. Stugan byggdes av farfar på 40-talet och inreddes i början på 70-talet av mamma med ikeamöbler, ateljé lyktan, farfars aktionsfynd, obligatorisk våningssäng, ljuvligt färgsprakande 70-talstapeter i knallgult och -grönt, inramade Ann-Marie Netterdag-bilder och soffor handgjorda av korgmakaren.

Kvar från 50-talet är en förförande sjöjungfru målad av min pappa på skjutdörren in till köket. Tror inte farmor var hemma vid den skaparstunden. Dagens inredningstips alltså: måla dina inre drömmar på dörren, om du vågar.

Välkommen in!

Add comment

Follow on Bloglovin