Snyggt, snyggt, snyggt

S

Alltid finns det något som man hade valt annorlunda, det kan vara allt från smådetaljer som väggur till bord, tapet eller matta. Jag hör ofta mig själv prata med inredningstidningen (varning?): här skulle de valt en rund matta istället; nej men, tavlan sitter alldeles för högt upp; hade varit snyggare utan gardiner o.s.v.

Men när det kommer till denna bild var det enda jag hörde: snyggt golv, snyggt bord, snygga stolar, grymt snygga lampor, snygg tapet, snygg golvlampa, snygg trappa, snygga ramar, snygg upphängning och snygga bruna detaljer. Jag vill inte ändra något.

20130319-214404.jpg

(Förutom möjligen stolarna då… De har vi väl ändå sett på lite för många ställen nu, va? Fast de är lika snygga för det). Och så kanske ett rött äpple…

Bild från Saulo Lisias

6 comments

 • Hej Malin.
  Detta gillar jag verkligen, även om jag ibland kan bli lite mätt på all färglöshet 🙂

  Men detta ger mig idé om hur jag skulle vilja ha vår köks-ö, som ju aldrig blivit klar. En slags kombinerad köks-ö med detta utseendet på andra sidan… Är det en glasskiva? Mjaa, skulle nog funka fint. Ska prata lite med Anna om det 🙂

  Hade
  /Henrik

 • Det är en glasskiva. Hade varit fint hos er. Jag har ju hört att ni pratar om hur köksön ska utformas. Jag har en bild och lite idéer hemma, för er. Överlämnar vid tillfälle!
  Malin

 • Trodde aldrig att min man Henrik skulle göra ett inlägg på en inredningsblogg. Ha, ha. Kul att livet bjuder på överraskningar.
  Kan inte annat än att hålla med om att det är snyggt!

 • Hej!

  Kan bara instämma, grymt Snyggt!!!
  Vet du möjligtvis vad det är för lampor? Hade passat perfekt i vårt kök…

  Varma hälsningar
  Jennie

 • Hej Jennie,

  det kan jag tyvärr inte hjälpa dig med. Bilden kommer från saulo lisias, som gör digitala interiörer, om jag förstått det rätt.

  Mvh,
  Malin

Follow on Bloglovin