Snyggaste och bekvämaste utemöblerna

S

Om jag får välja, och bestämma, så finns det egentligen bara två utemöblemang som står sig år efter år efter år efter år… Praktiska, bekväma och snygga: Grythyttan och Fri Form. Grythyttan med sitt sköna gung och runda bord, Fri Form med sina stora bord med plats för mycket mat och många tallrikar.

Jag är själv lycklig ägare till Fri Form. Det är inte den lilla kosingen som måste upp för dessa obeskrivligt bekväma skönheter. Men jag undrar vad de den dagen då de raser egentligen kostat per dag? Mitt möblemang är arv efter mormor och morfar och har 40 år på nacken. Still going strong. Very strong. Idag görs de i  aluminium. Jag tror de kan leva för evigt.

Grythyttan

Fri form

Här en billigare variant lik Grythyttan: Holmsund

Sen kan jag medge att även dessa från Dedon är snygga och förmodligen grymt bekväma…


Add comment

Follow on Bloglovin