Snygg, vit och billig

S

Jag är som sagt svag för vita soffor. När Sköna hems omslag häromdagen landande på köksbordet tog jag mig för bröstkorgen och utbrast: Aaa! Ååå! Vilken snygg soffa! Ivrigt bläddrande fram till reportaget och mumlande ”Är den dyr? Är den dyr?” var det med lite förvåning och stor glädje jag läste ”Soffa Kivik med schäslong, avtagbar klädsel Blekinge vit, 100 procent bomull, vattentvätt 60 grader”. Ikea. Snygg, vit, billig OCH praktisk. Men är den bekväm? Jag rycker ut för att provsitta Kivik och återkommer med rapport. Hur funkar det utan armstöd?

Bilder från Ikea.

1 comment

  • Jättefin soffa ju! Vet inte hur det funkar utan armstöd, men borde funka helt ok med tanke på hur ofta man använde dem på en sådan typ av soffa… det enda jag har det till är kaffemuggen och till det kan man ju ha ett sideboard eller brickbord 🙂

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin