Inred i guld och silver

I

Kan man inreda ett rum i guld och silver? Den frågan fick jag häromdagen av en tjej som var på jakt efter en silversoffa. Jag älskar guld och silver, sa hon. Kan man blanda guld och silver? Blir det för mycket med guldfärgad vägg till silversoffan? Nä, inte om man älskar guld och silver, blev mitt svar.

Hoppas hon läser detta inlägg, för jag har lyckats hitta en fantastiskt vacker soffa i silverfärgat läder! Och så tänkte jag passa på att blända med lite guld- och silverinredning.

Soffa Amsterdam, 14.995 kr på Möblera hemma

Guldfärgad vägg (mässing)

Guldfärgad aluminium (tillverkare 3-form.com)

Silvermöbler. Bilderna ovan via Metalldesign

Cattelan Italia

Lyckat att blanda guld och silver, bild Svenskt Tenn

Byrå 4995:- och stol i guldfärgat konstläder 3250:-. Båda från Wohn Zimmer.

Tapeter från Bolagret

Mosaik i äkta 24-karats bladguld, Charisma Nordic

 

5 comments

 • Hej jag såg hos er att ni har en guld tabet vad blir det för pris för 7 meter vägg bredd. tabet från bolagret.

 • Underbar filosofi du har, Malin, jag delar den 🙂 Jag älskar också guld, och det vill jag ha som accent i mitt badrum Problemet verkar vara att ingen gör matt guldmosaik som är lämplig för golv?? Då menar jag inte äkta guld, förståss….vilket jag i och för sig har sett. I badrum går man barfota, väl? Har du något förslag på tillverkar/återförsäljare som kan ha en sån produkt?

 • Hej!
  Jag vet att det finns en guldfärgad mosaik som man kan ha på badrumsgolvet. Den heter något i stil med glasmosaik shine gold.
  Hoppas du hittar!
  Malin

 • Hej

  Jag är sugen på att blanda guld men jag har silver detaljer hemma och vit matta ned svarta soffor ? Kan man göra det ? Blir det för mycket

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin