Shoppingtur – Magasin 36 i Höganäs

S

Ska du göra en shoppingutflykt under novemberlovet i södra Sverige kör till Höganäs och Magasin 36. Stora magasinslokaler, tidigare Höganäs Saltglaserat, är renoverade med konstnärlig anda till fantastiska butikslokaler, eller egentligen butikslokal. Det är ett enda stort rum fyllt med gamla och egendesignade absolut unika saker. Övervåningen förbereds till showroom för utvalda varumärken. Väggar, golv, tak, fönster, möbler och alla detaljer talar samma språk. Här har de verkligen lyckats. Miljön är förtrollande och får dig att gilla och vilja köpa allt, även om du bor i ett hypermodernt hus och inte äger en gnutta vintage. Jag låter bilderna tala (fotade med mobilen och kvalitet därefter).

Detta bord är bland det vackraste jag sett. Enligt rykten sålt till Ralph Lauren…

3 comments

 • Tack för att Ni gillar det och tycker det är lite annorlunda…
  Smickrande…
  Älskar min gamla fabrik och har renoverat den med hjärta och omtanke… Stolt över den känsla som satt sig i väggarna och hela fabriken faktiskt… Så nice att Ni ser det som Ni gör, gläder mig…!
  Är fortfarande på väg i projektet så det sker nya framsteg och förändringar varje månad….
  Magasin36

 • Det blir ingen kommentar, men en fråga; öppettider från april månad. Det våras och jag vill förnya!!

 • Hei. Ser på norske Interiør Magasinet, og der er det et glasskap fra dere. Det er sort med glass rundt hele , 4 hyller . Jeg lurer, hvilke mål har dette skapet og finnes det i flere farger, og ikke minst, hva er prisen? På forhånd takk for svar. Hilsen Tove.

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin