Rött, svart eller fototapeter – precis när andan faller på

R

Jag sitter på T.G.I. Friday i Malmö (Thank God It’s Friday) och firar mitt nya liv som startar nu – mitt inredarliv på heltid. Jag lämnar läraryrket bakom mig och svävar in i min dröm sedan många år: att få skapa miljöer som får människor att njuta och trivas.

Tillbaka till restaurangen, T.G.I. Friday, en av de fräckaste restauranginredningar jag sett. Den gör någonting med mig. Den förflyttar mig till en känsla. Svarta väggar, röda väggar, tegelväggar, textade väggar, speglar, kollage, mish mash av fåtöljer, bord och belysning. Blått tak! Jag tänker: den känslan detta ställe ger skulle jag vilja få hemma en fredagkväll när jag dukar fram mina fajitas. Ett neutralt basmöblemang, i vitt kanske, och sedan kan jag byta ut mattor och måla väggarna som andan faller på. Våren 2010 blir det turkosa väggar, tio bruna kuddar, två vita och bruna mattor. I höst känner jag nog för ljusbruna väggar, tio cerise kuddar, tre gröna och den bruna mattan blir kvar för att bytas ut mot vit om snön uteblir till jul.

10 comments

 • Hej!
  Vad härligt!
  Jag slutade att jobba som lärare (få de timmar som andra absolut inte kunde ta och sedan slängas ut då jag var yngst och nyast) och startade min egen firma. Jobbar nu med konst & skrivande! 🙂

 • Underart Malin. Lycka till. Det är helt fantastiskt . Jag kommer följa dina framgångar!

 • Vad kul att Du är i gång så att också andra kan få del av Dina tjänster.
  Jättestort tack för att Du hjälpte oss med vårt vardagsrum. Det blev verkligen super och vi är såååå nöjda.

 • Är sååååå glad för din skull!!! Rätt man…eller kvinna förståss på rätt plats ABSOLUT!!!!! Lycka till min fina vän.

 • Guuuuuuud vad fina saker Malin, du kanske borde komma hem till mig och hjälpa mig att designa mitt rum, jag trodde inte du hade så bra smak/ isabella

  lycka till hoppas det går bra med din dröm. Du kanske kan åka till skolan och renovera vårt klassrum? ;). Fint bord du hade satt för över elementet i din hall, mycket finare så! / signe

 • FANTASTICO in all ways. WOW—-great and fantastic!
  All the best to you. We will keep in touch! Love, Lorene

Follow on Bloglovin