Prata i radio – P3 Din Gata

P

Det har inte hänt på 3 1/2 år. Och det kommer aldrig att hända igen: inte ett inlägg på tre dagar. Känns som om jag tagit ett stort kliv över bloggen och motvilligt blundat. Och då spritter det ändå i fingrarna efter att få skriva om Formex, Habitat och visa bilder. Det kommer. Men först: igår pratade jag i P3-programmet Din Gata om inredning. När jag fick frågan om jag ville skrev jag direkt ”Jättegärna! Kul”, men inom mig skrek jag ”NAAAAJ! ÄR NI INTE KLOKA! PRATA I RADIO!” Innerst inne hoppade dock en liten Malin upp och ner och viskade ”du kommer att älska det!”.

Med kloka ord från lillebror – man måste lämna sin comfort zone ibland – så svalde jag och laddade järnet i tre dagar.

Och shit! vad kul det var. Jag vill mer.

Lyssna här.

Gulp:bild 2bild 3Tjej med koll, Farah:bild 5   Cool kille, Hamza:bild 4bild 1

 dingata2

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin