Mot Formex – 2012

M

I morgon flyger jag till Stockholm och Formexmässan – mässan för nordisk inredningsdesign. Jag ska jaga nya produkter till e-butiken och inspireras av montrarnas utformning.

Jag har ett förflutet som hysteriskt flygrädd, vilket som tur är har lagt sig. Hoppas jag. Det är fyra år sedan jag flög. Känns tryggt då att ha en före detta flygvärdinna och personlig coach med: Cicki.

Häng med på mässan via min blogg och Malin inredare på Facebook – det kommer att bli flera små rapporter under helgen.

Mitt hetaste tips på hur du blir av med flygrädslan i ett huj: en tur med italienska Tag Airbus A319 – ett av världens största privata flygplan – inredd av självaste Versace:

 

1 comment

  • Trevlig resa! T.o.m. jag kanske, kanske, kanske skulle ta mig en tur med det där flygplanet. Skönt med en f.d. flygvärdinna vid sin sida i alla fall. Kom hem med många idéer och roliga upplevelser i bagaget.

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin