Mobilanpassad blogg på engelska

M

Många lever som bekant genom mobilen och som bloggare och e-butiksinnehavare får man ju hänga med. Dags att bli mobilanpassad och global. Bloggen vaknade i morse till ett nytt liv – snygg i mobilen och läslig för den engelskspråkiga delen av världen. Klicka på ”English” i menyn om du är sugen på en engelsk fläkt.

Men var tog den fina designen för en gammal hederlig datorskärm vägen? Hallå? Var är du? Kom tillbaka! Försvann du ner i det trådlösa avloppet? Måste anpassad betyda ful? Nä, men kanske tråkigt mainstream. Och i fler sammanhang än detta. Hellre fin och oanpassad än anpassad och tråkig. För känslan.

Jag tänker inte böja mig för denna förändringens vind. Ungefär som när cd-skivan kom, eller digitalkameran. Jag fortsatte i många år att köpa lp-skivor och framkalla film. Varför? Bra fråga. Men det kändes rätt.

Finanpassad för mobilen och i-paden. Tråkanpassad för datorn.

IMG_9530

 

 

Men engelskan får gärna stanna – WELCOME!IMG_9525

Foto: Malin-jag-tänker-inte-anpassa-mig-det-har-jag-gjort-tillräckligt-i-mitt-liv-Jisander

 

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin