Malin inredares julkalender ”Erbjudanden och en inredares arbetsdag” – LUCKA 2

M

julkalenderny

1. riktigt bra erbjudande på fina saker från webbshopppen
2. en glimt ur en inredares arbetsvardag.

Håll koll genom att gilla på Facebook, Instagram eller titta in här!

DAGENS ERBJUDANDE!

Idag döljer sig en ljusstake bakom LUCKA 2. Det är CIRCLE koppar från house doctor. Den är så fin med en ocentrerad ljushållare och ett skålformat fat. Jag tänker att man kan läggar saker i den. Allt från cykelnyckeln till små granriskvistar. Ordinarie pris är 265 kr JULKALENDERPRIS 165 kr! Vill du veta mer om julkalendern? Lär här.

 

IMG_0568

Je0135 housedoctor_E14_1a_D

EN INREDARES ARBETSDAG

1. Publicera dagens lucka på sociala medier.
2. Skriva detta blogginlägg 🙂 Fram till jul knyter jag ihop bloggen och webbshoppen mer än vanligt. Jag hoppas kunna leda fler läsare till shoppen och så vill jag ge extra utrymme för den på här, för att presentera mitt sortiment. 3. Packa gårdagens försäljning – fårskinn! Morgonpromenad till posten.
4. Tisdag = nyhetsbrevsdag. Då väljer jag tema och passande bilder. Att göra nyhetsbrev är fantastiskt roligt! Nyhetsbreven innehåller inredningstips och fina erbjudanden. De kommer ut varannan vecka. För att få nyhetsbrevet anmäler du dig här. Det går att avanmäla sig när som helst.
5. Idag ska jag börja skissa på färgsättningen till mitt senaste inredningsuppdrag, ett kontor. Färgvalen är gjorda och nu återstår att bestämma i vilken mängd de ska finnas, mönster och var de ska placeras. Jag placerar ut dominanter, underdominanter och detaljer. Färg på väggar, möbler, textilier och detaljer. Jag klipper ut och placerar på mitt skrivbord och flyttar runt, för att känna efter om den bild jag ser ”i mitt huvud” kan funka i verkligheten.
6. Fota och göra LUCKA 3 inför mogondagen.
7. Tänkte jag skulle hinna baka en kaka också till en fika besök i eftermiddag…

Ha en trevlig dag!

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin