Littlephant – till bebisen och barnrummet

L

Bebisar gillar att fästa blicken på kontraster. När jag fick min dotter retade det mig att majoriteten av bebisleksaker var i ljusa färger, pasteller och ofta i diffusa mönster. Jag köpte en mörkblå tygbit med vita, tydliga vågmönster på och så klippte jag ut en rund cirkel av grov kartong och ritade två svarta prickar till ögon och en glad mun. Det tygstycket roade henne och hon tittade på det långa stunder, i bilen eller när hon låg i soffan. Gubben med ögonen och den glada munnen hade jag i vagnen och den var hennes fasta punkt där.

Därför blir jag så glad när jag ser Littlephants bebissaker och därför bara måste jag köpa in dem till min e-butik. Virkade barnvagnshänge i kontrastrikt svart och vitt – himmelriket för små att fästa blicken på! Virkade lekbollar med tydliga mönster, tuggvänliga och med en insydd pingla. Det är bara bebisen som fattas här hemma…

Skötväska / dagväska:Wall stickers med mätsticka. Lätta att ta av och flytta!Virkade lekbollar med pingla i mitten:Babyfilt:

Flera av produkterna hittar du i Malin inredare e-butik. Saknar du något, maila mig!

3 comments

 • Hej Malin.

  Sååååå fina saker.
  Blir inte alls sugen på en liten bebis …..
  Suck.

 • Kan man inte få ha en sån väska fast man inte nehöver den som skötväska….
  ….en rymlig jobbväska är ju alltid passande för en lärare.
  Eller?

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin