Lions årliga loppis i Lomma

L

Sista helgen i augusti var år är det dags för Lions loppis i Lomma. Den är fantastisk! Om man någon gång ska fynda, så är det nog här. ”Knögafullt”, som vi säger i Skåne, och ingenting för velpottor – tre minuter efter öppningstid är dyrgriparna sålda.

För den som orkar slipa, klä om och måla lite, eller för den som gillar saker som de är – här är några favoriter och annat kul:

Dyrgrip? Liknande har jag sett för många tusenlappar. Då ommålade med ny tuff skiva:Fynda ramar att sätta egna bilder, eller spegelglas, i:Min man är radiogalen och öppnar plånboken för allt som blinkar och går på ström. Detta loppisfynd (?) visade sig vara en komradio som roade oss med rapporter från danska havet och Sallerupsvägen i Malmö…

Jag fyndade denna underbara, välbevarade dockvagn. Precis en sådan som jag själv hade på 70-talet. Och så köpte jag mängder av jeans som jag ska göra lapptäcke av och klä möbler med. Kan bli tufft, va?

 

 

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin