Lagerrensning – 50% – dags för annat

L

Malin inredare webshop startade för 8 år sedan. Det första besöket på formexmässan var trevande – målsättningen var att köpa in prylar som skiljer sig från mängden och som jag själv skulle vilja äga. Det var inte så lätt, då – hösten 2010 – var det många som inte ville sälja till butiker som endast satsade på onlineförsäljning. Idag är det annorlunda – kan man lugnt säga.

Jag har under åren valt ut några favoriter som gärna samarbetar med mindre aktörer, och det har varit en fantastisk resa. Sedan ett drygt år har dock läget förändrats och konkurrensen från stora onlinebutiker, med både brett och smalt sortiment, gratis frakt och retur och fraktbolagens höjda fraktkostnader, är tuff.

Som egen företagare har jag lärt mig att ju fler ben desto stadigare står man. Malin inredare erbjuder främst inredningskonsultation, möbelförsäljning, textproduktion och föreläsningar/workshops. Min lilla älskade webshop har puttrat fint under åren, men stjäl just nu för mycket tid i relation till vad den ger. Därför har jag bestämt mig för att smalna av utbudet rejält och bara satsa på fårskinn.

Alltså behöver hyllorna tömmas – kika in i webshopen och kolla om det finns något för dig att fynda. En present till de nyblivna föräldrarna? Ett nytt överkast? En stor speltärning till jubilaren? En salladsskål med rosa bestick som gåbortpresent? En kombinerad spegel och krok till hallen?

Välkommen till Malin inredare webshop!

50% – Malin inredare webshop

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin