Julafton kommer fort

J

Men det är ju bara två veckor kvar till jul! Utbrast jag och kilade iväg till delikatessen och köpte skinka, prinskorv, köttbullar, sill, lax, jansons och på vägen tillbaka köpte jag en julgran, stack den under armen och rusade hem till spisen.

In med granen, fram med snapsglasen, sångrösten och alla julgranskulor. Vilken färg ska vi ha i år barn? Upp med ljus och kulor, knäcka lite nötter och…

…så satt jag där, avslappnad och nöjd med ett glas glögg i handen. Så fin den blev… Vilken färg var det nu barnen sa att de ville ha? Ja, ja. Blått och vitt är ju alltid snyggt. Sen hör jag mig själv säga: men det är ju två veckor kvar till jul. Är det kanske lite tidigt med gran…

20131210-084142.jpg

ps. gillar att njuta av julförväntan och slänger hellre ut granen den 27 december.

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin