Josef Frank och Svenskt Tenn knackar på – ålderskris?

J

Nä, det är väl elakt och fördomsfullt att kalla det ålderskris. Men vad är det då? Velpottekris?

Jag sitter och jobbar med ett inredningsprojekt – googlar, bläddrar bland mönster, tyger och letar olika former på möbler. Jag sätter alltid min egen stil och smak åt sidan när jag inreder åt andra – det är ju kundens behov och önskemål som ska vara i fokus. Jag ska ju inte flytta in och trivas hemma hos dem.

Så sitter jag här med Josef Frank-mönster och Svenskt Tenn-möbler upp över öronen, på datorskärmen, skrivbordet, väggar och golv – långt borta från min egen inredningsstil, för tillfället nedstoppad i ett källarhål.  Och då plötsligt händer det – jag börjar dra bilder till min privata mapp. Josef Frank i min privata mapp! Mina inredningsprojekt börjar nästla sig in i mitt hem!

Väck, väck, hallonsäck – eller? Välkommen in – vackra couch 775 klädd i blå Aristidia…

 josef-frank-couch-775_aizorn5Bildkälla: Sköna hem

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin