Jag badar i ett blått jeanshav

J

Ibland får jag frågan om man som inredare inte blir lockad att göra om hemma hela tiden.

Oj, oj, oj. Det finns så mycket snyggt. Och det är så svårt att välja. Till sig själv. Jag hade lätt kunnat byta ut allt i mitt hem en gång i veckan. Inte för att jag inte är nöjd med det jag har, utan för att jag i mitt jobb simmar i ett oändligt hav av vackra saker och för att inte försvinna i djupet försöker jag klamra mig fast vid personliga guldkorn. Den, den och den.

Just nu kippar jag efter andan i ett blått jeanshav.zuiver-pure-blue-denim-79x58x44cm-chair-chair-elevzuiver-pure-blue-denim-79x58x44cm-chair-chair-elev2storebror-poof-sittpuff-denim1storebror-poof-sittpuff-denimhk-living-rug-blue-cotton-3-sizes-gray-blue-carpethk-living-rug-blue-cotton-3-sizes-gray-blue-carpet2hk-living-cushion-blue-cream-knitted-cotton-50x50chk-living-blue-metal-desk-lamp-50x25x65cm

Allt detta oemtståndliga hittar du på wonenmetlef.

 

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin