Jag är så besviken på min man

J

Denna vecka ska jag ägna åt bröllop, prinsessor och kärlek. Tänkte börja med min man. Jag är så besviken på honom. I går besökte vi en möbelaffär och vi blev båda inspirerade. Såg en gigantisk fotpall i härligt limegrönt tyg, en underbar och rolig sovrumsserie (Amélie, Mio). Vi var där för att titta på en vit soffa, men den var inget att ha. Rynkig och fult vitt tyg. När vi kom hem och satt med varsin kaffekopp i handen pladdrade jag drömmande på om hur fint det hade varit med en vit soffa, en stooor knallturkos matta, den limegröna fotpallen, gammelmormors 50-talsfåtölj klädd i Tricia Guild serice tyg… bla, bla, bla (tror jag det var min man hörde). För att fånga hans intresse, så mycket som det kunde gå, frågade jag honom hur han hade velat inreda vårt vardagsrum.

”Då hade jag byggt igen fönstret, satt upp en enorm vägg-tv och placerat soffan, som jag visade dig, mitt i rummet. Så COOLT!”

Finns det något fulare?

7 comments

  • håller med dig Malin, det finns inte rum mörka nog att ta emot den hemska soffan, vad händer om man är mer än 3 i familjen????

  • @ Maria. Inga problem, soffan går att bygga på i moduler! Och färgen är heller inget problem, jag tänkte mörklägga rummet 🙂
    @ Malin. Kök=äta. Sovrum=sova. TV-rum= se TV. Detta är helt enkelt den ultimata möbeln för att njuta av en bra film. I detta fallet går funktion före form, även om jag faktiskt tycker den är hur snygg som helst.

  • Jag noterar att Malin talar om vardagsrummet och Micke om TV-rummet… ????? 🙂

  • Jag tror att Malin försöker bättra på sin ”story” genom att kalla det för vardagsrummet. Annars säger vi alltid TV-rummet. Och är det ett TV-rum, så…

  • Hahaha! Jag gillar konversationen! Men Micke, man KAN ju inte ha en sån soffa längre. Det är bara för mycket ungkarl. Det fattas bara ett glasbord med svart stativ så vips är vi tillbaka på det goda 80-talet och början av 90-talet

  • @ Ulrika. Just det! Denna bländande, men ack så förbisedda, epok i inredningshistorien. Det var tider det; läder, krom och glas! Tack för de inspirerande tipsen, jag ska lägga dem till inköpslistan.

Follow on Bloglovin