Istället för att fylla mitt undermedvetna med gammal skit så trycker jag in det i garderoben

I

Jag läste precis något RIKTIGT läskigt: enligt fung shui representerar garderoben vårt undermedvetna. Garderob = undermedvetna… Hur ser det ut i din garderob? När rensade du senast (= när hade du kontakt med förtryckta skuggor senast?) Oj, oj, oj. När jag tänker efter tycker jag att jag har hyfsat organiserad garderob, med många välsorterade lådor och stänger att hänga kläder på. Linnen för sig, sommarkläder för sig… Fast aldrig tillräckligt med hängare och många överfulla lådor som knappt går att stänga. Ingen plats för nytt. Mycket fint i garderoben. För 5 kg och 20 år sedan… Snacka om att ha ljusår och kontaktglapp till sitt undermedvetna.

”Depending where the closets are, they can give us a lot of information as to what we don’t want to deal with in our lives, or better yet what we should deal with” Franca Giuliani.

Våga utmana innehållet i garderoberna. Bestäm dig för vad du ska göra dig av med. Var modig och lämna plats. Bli fri. ”This is a metaphor for allowing new opportunities or ideas to come into your life. Just because you have space does not mean you have to fill it” Franca Giuliani.

Och om du också har för mycket i din garderob och undermedvetna så tröstar jag med att om man bara hade haft en walk in closet hade allt varit mycket enklare… Och en annan tanke: istället för att fylla mitt undermedvetna med gammal skit så trycker jag in det i garderoben.

Add comment

Follow on Bloglovin