Inspirationskväll 2014 – tack till alla som kom!

I

Varje höst arrangerar jag tillsammans med Jytte Olsson en inspirationskväll. Vi bjuder in inspiratörer, bjuder på spännande mingelmat, pratar inredning och min webbshop blir fysisk butik för en kväll med riktigt bra shoppingerbjudanden. Årets inspiratör var fotograf och researrangör Anette Åberg. Hon visade bilder och berättade om en av sina resor i norra Indien. Matkreatör Soniya Sjöberg bjöd på sagolikt god hibiskusglögg, svarta brödpinnar och indieninspirerade tapas.

Vi hade väldigt trevlig och ser redan fram emot nästa event! Om du känner att du missat något och om du kan dra ihop ett jobb- eller kompisgäng på 15 – 20 personer så hör av dig till info@malininredare.se – vi genomför även inspirationskvällar på beställning!

 

Favoriterna ur Malin inredares butikssortiment fick flytta ut i vardagsrummet. Mycket house doctor och långhåriga fårskinn:

mellanrum_inspomellanrum_inspo2

I mitt showroom berättade jag hur ett inredningsuppdrag går till och om min inredningsfilosofi:

showroom_inspo

 Anette berättade om sina spännande resor och visade färgsprakande bilder. Jytte berättade om sin kärlek till kronärtskockan och visade fina brickor:

jytteanette_inspo

Soniya ruschade i köket och bjöd på väldigt personligt komponerad mat:

soniya_inspo  mat_inspo farskinn-inspo

Halsband och ljusstakar från house doctor var populära!

hd_inspo3 hd_inspiration2 hd_inspirationskvallFoto Malin Jisander

Du hittar alla produkter i Malin inredare webbshop

Add comment

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin