Inreda barnrum – fina detaljer

I

I mitt uppdrag att inreda ett barnrum till babyflickan Isabella har vi nu valt möbler, Findus från Ilva. För att skapa en personlig och barnvänligt färgglad atmosfär kompletterar vi med sänghimmel/tyg, fina lakan (överkast är överkurs i barnrum), matta, sittpuff, kuddar, förvaring och lampa.

Som ambitiöst genusmedveten mamma vågar jag välja rosa till min dotter och blått till min son. Kryddar dock gärna med en gemensam pyjamaslåda som barnen väljer själv ur. Alla prylar nedan kommer från Colorique. Gillar du dem så kontakta mig, Malin inredare e-butik är återförsäljare av Coloriques produkter och jag gör kontinuerligt beställningar.

Mer om möbelval till barnrummet på måndag!

2 comments

  • Så fint och vad roligt att få inreda ett barnrum. Sänghimmel är sött, men kanske inte så praktiskt för ett barn som efter några månader har tre meter långa armar och ska dra i ALLT. Våra sänghimlar har redan åkt ner från taket.

  • Då måste det ha varit en lös fastsatt skruv i taket, om det nu var så att den föll ner… Ett tips är, som jag gjort hos mina egna barn, att knyta tyget från sänghimlen runt sängbenen. Man kan ju också välja att ha sänghimlen någon annanstans än över sängen.

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin