Ibland saknar jag min vita soffa

I

Det bara är så: vit soffa är snyggast. En annan färg kan väga upp om den är i sammet. Eller jeanstyg.

Trillade över en gammal bild från en mellanperiod, då jag roade mig med att sälja och köpa soffor på blocket för att testa. Vit Karlstad. Aldrig fel.

IMG_5589 Slut på experimenterandet. Nu sitter vi i en Howard. I jeanstyg. Nästa möbel blir en vit sammetsfåtölj. All in.IMG_5594Foto Malin Jisander

2 comments

  • hej!
    har länge letat efter en howard soffa i jeanstyg, men bara hittat en från engelsson. är eran från englesson oxå? är du nöjd med den? den kostar ju en del så man vill veta att den är bra 😉

    /christine

  • Hej Christine!
    Vår jeanshoward är frång Englesson. Vi är nöjda med den, grymt snygg – lååååång, så alla får plats – praktisk med jeanstyg som är avtagbart – bekväm att sitta och ligga i. Det sista tycker alla utom jag. Jag sitter inte bra i den, vinklingen på ryggen passar inte min rygg. Jag hade velat ha den mer tillbakalutad. Men som sagt, det är bara jag och jag har en irriterande rygg ibland. Jag ligger i den och det är bekvämt. Englesson har andra howardmodeller, där ryggdelen lutar mer bakåt.
    Malin

Follow on Bloglovin