I huvudet på en inredare – att sakna ett projekt

I

Igår presenterade jag ett inredningsprojekt för en kund, en lägenhet som jag jobbat på sedan i julas. Jag har levt med dessa rum i flera veckor, ritat upp möblering, funderat, vridit och vänt. Jag har letat möbler, klurat på färger och sakta men säkert byggt upp en miljö för en familj och deras hem. Det kommer så nära och nu känns det tomt och tråkigt. Färdigt – borta. Skisser och färgprover är undanplockade, pdf-filen är sparad och stängd. Kvar är längtan efter att få se allt färdigt – från tanke till verklighet. Jag har lämnat över.

Tror jag slappar lite, suger på karamellen av en nöjd kund och påbörjar nästa uppdrag.

Hej då, vardagsrum och hall. Ser fram emot att ses live…

IMG_2999

IMG_3001Foto Malin Jisander

Add comment

Follow on Bloglovin