House Doctor soffbord

H

Instagram är en stor inspirationskälla. Inredningstokiga lägger ut bilder på sina hem och ibland dyker det upp en interiör som skjuter som en spets rakt in i mitt förändringscentra i hjärnan. Då är det bara att hålla tummarna att det inte drar i väg och blir dyrt.

Denna gång blev jag inspirerad av Evalevabos vardagsrum. Kolla färgmatchningen! Röd matta, roströda ben på soffbordet och sedan en beige kuliss. Som om bordet hämtat färg från mattan och tagit med sig en bit upp.

Genast såg jag min blå matta, blå soffa och House Doctors soffbord med järnben och vit skiva. Det bordet ska jag ha och benen ska målas blå.

Just wait and see.

 Hemma hos Evalevabo:bild

House Doctor soffbord:zoom

Hemma hos Malin inredare:bild

Gillar du också House Doctor? Snart kan du köpa deras produkter i webbshoppen! Har du önskemål på vad jag ska köpa in – maila info@malininredare.se. Är du också sugen på bordet? Maila mig, så beställer jag hem!

Add comment

Follow on Bloglovin