Hemma hos Malin inredare – reportage i Hemmets Veckotidning

H

Idag kommer Hemmets Veckotidning nr 23, 2016, ut och där kan ni kika in i mitt ”blå” hem! Bilderna togs för 1 1/2 år sedan och det har hänt en hel del här hemma sedan dess. Inredningsmässigt alltså ;-). Ofta får jag frågan: vad säger din man om att du förnyar och ändrar ofta hemma? För det gör man väl som inredare? Nä, svarar jag alltid. Här händer inte så mycket, bara smågrejor.

Nytt kök, möbleringsrockad i sovrummet och nymålad hall med nytt förvaringsstystem – det blir tydligt när jag ser bilderna i reportaget att här händer en hel del. Då och då.

Nästa på listan är sänggavel i tyg, dotterns rum ska få nytt golv och byta skepnad från flick till tonår, väggarna i teverummet och mellanrummet ska målas, fåtöljerna ska bytas ut, morfars soffa ska kläs om, liksom den röda fåtöljen. Pianot ska bytas ut till ett som går att stämma, gärna svart, bokhyllorna ska rensas och ersättas med lägre… trappan och de vita golven behöver målas… Det var inomhus. Planerna för trädgården vågar jag knappt nämna, men, ny rosenrabatt är på G och… Nä, bäst att sluta här för att inte uppfattas som galen.

 

  Bilderna är tagna av Therese A Svensson, text Marie Onäng

Add comment

Follow on Bloglovin