En hampamatta flyttar in – lite varstans

E

När det kommer in nya produkter till min e-butik brukar jag försöka hitta en plats där de framhävs av miljön, för att fotografera och med bilderna inspirera mina kunder. Ibland hittar jag platser i mitt eget hem, men ofta beger jag mig några steg norrut – till grannen. Hennes hem har en lugn och neutral bas och produkterna framhävs bra där inne. Vi flyttar möbler, drar fram och ställer tillbaka. Och ibland (förlåt) väcks habegär (hos oss båda) och sakerna stannar. Som med hampamattan Hemp från Artwood. We like.

IMG_8022 IMG_9622 IMG_9633   IMG_8027

Oj då, den hamnade visst hos mig också. På prov. Här kan ni se före och efter. På bild två kan ni se att det blev för tråkigt att bara byta ut mattan. Det krävdes andra kuddar och lite annat krafs för att matcha och plocka upp en ljusare matta. Vilken tycker du bäst om? Jag säger inget. Smaken är som baken.

IMG_8056IMG_8059IMG_9643 IMG_9648 IMG_9656Foto Malin inredare. Matta, kuddar, ljusstakar, mässingskanna, fårskinn och glasburkar hittar du i min e-butik. Lägg särksilt märke till den vita kudden i röda fåtöljen med hampa kant. Snyggt till mattan.

2 comments

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin