Glimtar från en inredares oslipade hem – garderobsdörr

G

Tänkte att jag skulle bjuda lite mer på mig själv, eller i alla fall på mitt hem. Varje fredag kommer jag att visa en bild på något i mitt hus och berätta kring det. Kanske ett inredningstips eller bara en historia om en sak, val vi gjort eller ångrar vi inte gjorde.

Jag bor i ett dryga hundra år gammalt hus som genomgått totalrenovering utförda av mig och min man, men även av opålitliga byggare. Jag har skissat på tillbyggnad, gjort rokad av planlösning och grundligt klurat kring vad som skapar ett funktionellt och trivsamt boende. Det har blivit bra och varje dag tänker jag: vilket jädra bra hus vi har.

Nu råkade jag få denna bloggidé sent igår kväll när jag låg i sängen och skrev på mobilen. Alltså får första bidraget komma från någonstans i närheten. Vad sägs om en enkel men charmig garderobsdörr i kvällsljus? Passar på att beklaga mig över snickaren som inte shellackade kvistarna.

20121004-221640.jpg

2 comments

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin