Glimtar från en inredares oslipade hem – personliga detaljer

G

De är små, omtyckta, slumpmässigt eller noggrant utvalda eller ärvda. Det är inte detaljerna som spelar huvudrollen, men det är som med kryddor i maten: utan blir det tråkigt och ointressant. Personliga detaljer i ett hem berättar något om de som bor där. Jag skulle vilja påstå att de är inredningens lungor.

His Masters Voice. Köpt i Nairobi:IMG_3906

 Min första kamera. Jag var 8 år:IMG_3903  Vi gillar varandra:IMG_3910 Tre pinnar blir ett flygplan, av sonen 6 år:IMG_3893 Lite jul årent runt:IMG_3911 Morfars gamla askar med små hemligheter i:IMG_3912 Resa är livet (näst efter barn). Drömmer om en resa till Fiji:IMG_3913 Gammal skolfröken:IMG_3914 Nålar till trattgramofonen i fina askar:IMG_3915 Hade jag varit ett djur… Nä, jag hade nog varit en giraff.IMG_3916 Minne från sommarstugan som såldes:IMG_3917

Foto Malin inredare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add comment

Follow on Bloglovin