Glimtar från en inredares oslipade hem – ordning och reda på skrivbordet no way hozay

G

Jo, jag ska erkänna att jag haft lite komplex för mitt arbetsrum. Ser ofta ordningssamma och noggrant inredda arbetsplatser som visas upp på nätet. Och här sitter jag i röran. Ytlig ordning och reda är inte min grej. Strukturen har bottnat i min hjärna i stället. Men kanske man skulle anstränga sig med enhetligt möblemang, tjusiga pennburkar, en noga utvald linjal och en svindyr lampa. För syn skull.

Eller inte. Härom dagen klev jag in i Jytte Olssons arbetsrum. Det var fantastiskt! Här står jag och blir nästan överfallen av alla saker, sa hon. Dignande bokhyllor, flera olika hurtsar, ett stort överfullt skrivbord och allt tillsammans lyste KREATIVITET.  Så levande och sprudlande av arbetsglädje. Här händer det grejor, tänkte jag, och återvände lite nöjdare hem till mitt stök.

IMG_2410

Tömma papperskorgern?

IMG_2411

Skaffa skåpsluckor?

IMG_2412

Slänga tomma kartonger?

IMG_2408

Aj, mitt huvud?

IMG_2413

Låda till fakturor?

IMG_2414

Måste alla kataloger stå framme?

IMG_2418

Ja men, det här ser väl ganska ordningsamt ut? Så länge man inte drar ut en låda.

IMG_2419Viktig-lapp-förvaring

IMG_2420

Foto: Malin inredare

 

2 comments

Follow on Bloglovin