Glimtar från en inredares oslipade hem – MALM

G

Återigen lämnade jag min brors hem sådär lite irriterat inspirerad. Så snyggt och praktiskt med ikeas malmbyrå längs hela väggen… Det vill jag också ha. Var ska jag klämma i dem då?

Tänk, sedan i somras har det i en del av min hjärna, helt utan min medvetna hjälp, pågått projekt ”ny klädförvaring i sovrummet”. Ungefär två timmar senare spred sig ett listigt leende över mina läppar och jag fick kontakt med det där projektet. Ut med det gamla – in med det nya. Halleluja Blocket!

En garderob som känts för hög till vårt låga tak fick ge vika för två stilrena MALM. Och på snedväggen till höger kommer inom kort en klädstång. Där ska jag hänga de kläder jag använder oftast (men vad gör hon av de andra kläderna då, undrar säkert ni. Vi har en klädkammare med irriterande låg ingång, där får de hänga. Tillsammans med mannens kläder. Han har tålamod att böja huvudet).

Före:

1 comment

  • Och svägerskan blev avis på klädstången! En sådan vill jag också ha. Det får bli i förrådet. Kram på dig!

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin