Första Tjejkvällen hos Malin inredare

F

Igår var det äntligen dags för Malin inredares första Tjejkväll! Med mig hade jag Jytte Olsson, designer, Soniya Sjöberg, matkreatör och Tove Sporrong, trädgårdsmästare. Jytte berättade om sin passion för kronärtskockor och visade sina vackra gobelänger. Soniya välkomnade med smoothie på lingon, basilika, youghurt, vatten och florsocker. Gästerna hjälpte till att skala äpplen i en klassisk äpplessvarv och inget gick till spillo – allt slängdes i grytan och vi fick dricka en sagolik glögg och äta ångade savoykålsblad fyllda med äpple, smör och lingon. Tove visade skatter från skogen och gjorde höstliga arrangemang i krukor från min e-butik.

Inspiration – Mingel – Shopping, det var så vi hade tänkt och det kändes som det var så det blev. Tack till alla gäster som kom! Nu laddar vi om till nästa tillfälle den 6 november!

 IMG_9329Korg Malin inredare e-butik 189 kr. Har du vägarna förbi Lomma i dagarna kan du få den med denna ljuvliga plantering:

IMG_9335 Glasburk Malin inredare e-butik 399 kr. Stenar, vatten och murgröna:IMG_9338IMG_9353 IMG_9344 IMG_9345 IMG_9348 IMG_9349 IMG_9350Foto Malin inredare

6 comments

By Malin Jisander
Follow on Bloglovin